Power Bootcamp

het is tijd om te beginnen!

Bold Performance biedt in Leidsche Rijn, Utrecht de unieke dienst Power Bootcamp aan. Onze bootcamp is speciaal ontworpen om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. De professionele trainers zorgen voor een uitdagende en afwisselende workout, waardoor u sneller resultaten zult zien.

Onze Power Bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en is gericht op het verbeteren van uw kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Door de groepsinstelling wordt er een gezonde competitie aangemoedigd, waardoor u zich extra gemotiveerd zult voelen.

De bootcamp wordt gegeven in een prachtige buitenlocatie in Leidsche Rijn, waardoor u de trainingen in de frisse lucht kunt volgen. Dit maakt het nog leuker om aan uw fitnessdoelen te werken.

Door onze unieke aanpak en professionele trainers garanderen wij dat u snel resultaten zult zien. Schrijf u nu in voor onze Power Bootcamp in Leidsche Rijn en begin vandaag nog aan uw fitnessreis!

POWERBOOTCAMP©

Je gaat samen met de functional trainers de buitenlucht in om daar hard te werken aan een betere conditie. Ervaar de uitdaging maar bovenal ook het plezier van het werken aan je uithoudingsvermogen en kracht in de buitenlucht. Er zijn per les maximaal tien plekken beschikbaar dus vergeet niet tijdig te reserveren. Het startpunt is Calisthenics-park Leeuwesteyn (BG, Groenewoudsedijk, 3528 BG Utrecht)

Voor wie is deze functional training?

Onze trainingen zijn vanaf 16 jaar. Daarnaast zijn de oefeningen aan te passen aan ieder niveau en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan trainen. Hierdoor is iedereen welkom! Een redelijke basisconditie is een voordeel, maar niet noodzakelijk.

PRIJZEN
– Losse les voor €12,5
– 5 Rittenkaart voor €55
– 10 Rittenkaart voor €85

Abonnementsvormen (6 maanden):
– 1 training per week: 30 p. maand
– 2 training per week: 37,50 p. maand

TRAININGSDAGEN: Maandag 19:30, Woensdag 20:15, Zondag (wachtlijst). Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken6

waarom een bootcamp?

Effect van bootcamp op je lichaam
Bootcamp is dé manier om effectief te werken aan je fitheid. Het resultaat van deze trainingen is een betere conditie, een strakker lichaam, betere houding en meer kracht. Nog een bijkomend voordeel van bootcamp is dat je lekker buiten bent: je bent er letterlijk ‘even tussenuit’.

De perfecte manier om je hoofd helemaal leeg te maken en je te focussen op je lichaam en de omgeving en tegelijkertijd vitamine D van de zon binnen krijgen.

BEDRIJFS POWERBOOTCAMP©

Onze bedrijfsbootcamp is toegankelijk voor iedereen! Voordat wij de training komen geven vragen wij naar blessures of andere bijzonderheden waardoor wij een leuke training voor jullie in elkaar kunnen zetten.

Wij komen met de materialen naar jullie toe. Vervolgens kunnen wij met z’n allen een uurtje gaan vlammen. Klik op de knop hiernaast om de mogelijkheden te bespreken.

heb je nog vragen, Let's Talk.

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us