HYROX Training

het is tijd om te beginnen!

Bold Performance biedt in Leidsche Rijn, Utrecht de Hyrox-training aan, geïnspireerd door de opwindende Hyrox-wedstrijden. Als dé plek voor HYROX training in Utrecht, bieden onze professionele trainers een uitdagende workout, ontworpen om uw kracht, uithoudingsvermogen en conditie te verbeteren.

Onze HYROX-training in Utrecht is geschikt voor zowel gevorderde sporters als beginners, met een focus op resultaatgerichte fitnessdoelen. De groepsinstelling moedigt een gezonde competitie aan, wat extra motivatie biedt voor uw fitnessreis.

De HYROX-trainingssessies vinden plaats op een prachtige buitenlocatie in Leidsche Rijn, waardoor u in de frisse lucht kunt trainen. n.

Boek vandaag nog jouw gratis proefles en zet de eerste stap naar jouw eerste HYROX evenement.

HYROX TRAINING

Ervaar de uitdaging maar bovenal ook het plezier van het werken aan je uithoudingsvermogen en kracht in de buitenlucht. Er zijn per les maximaal vier plekken beschikbaar dus vergeet niet tijdig te reserveren. Het startpunt is Calisthenics-park Leeuwesteyn (BG, Groenewoudsedijk, 3528 BG Utrecht)

Voor wie is deze functional training?

Onze trainingen zijn vanaf 16 jaar. Daarnaast is deze training ingericht op de gevorderde sporter of atleet, maar iedereen met een redelijke basis conditie kan natuurlijk meedoen. Deze training wordt onder AMRAP regels (as many reps as possible) uitgevoerd.

Dit is dus een zware training en een redelijke basis conditie en kennis van oefeningen is dus wel vereist.

PRIJZEN
– Losse les voor €12,50
– 5 Rittenkaart voor €55
– 10 Rittenkaart voor €85

TRAININGSDAGEN: Woensdag en bij voldoende animo Donderdag. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

waarom een AMRAP?

Ontdek de voordelen van AMRAP-training! AMRAP staat voor “As Many Rounds As Possible” en is een effectieve trainingsmethode waarbij je binnen een vastgestelde tijd zoveel mogelijk herhalingen van oefeningen uitvoert. Deze intensieve aanpak biedt talloze voordelen:

 • Efficiëntie: Krijg een complete workout in korte tijd, ideaal voor drukke schema’s.
 • Uitdaging: Daag jezelf fysiek en mentaal uit terwijl je naar persoonlijke records streeft.
 • Cardiovasculaire conditie: Verbeter je hartgezondheid en uithoudingsvermogen.
 • Kracht en uithoudingsvermogen: Bouw spieruithoudingsvermogen en kracht op.
 • Functionele fitness: Train natuurlijke bewegingspatronen voor dagelijkse activiteiten.
 • Tijdsdruk: Verhoog focus en efficiëntie tijdens je trainingen.

Of je nu een doorgewinterde of gevorderde sporter bent, AMRAP-training kan worden aangepast aan jouw niveau en doelen. Let wel op dat intensieve trainingen niet voor iedereen geschikt zijn. 

Klaar om je grenzen te verleggen? Ontdek de kracht van AMRAP!

heb je nog vragen, Let's Talk.

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us