ONze trainingen

TRAININGEN

Welkom bij Bold Performance, waar wij geloven in het versterken van lichaam en geest. Onze kern diensten zijn personal training, Power Bootcamp en HYROX voorbereidingen die elk zijn ontworpen om u te helpen uw persoonlijke prestaties te verbeteren. Onze personal training programma’s zijn op maat gemaakt om uw unieke behoeften te voldoen en onze Power Bootcamp’s zijn ontworpen om u te helpen uw prestaties te verbeteren in een energieke groepssetting. Onze gekwalificeerde trainers staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken. Lees hieronder meer over de individuele diensten.

personal training

Dit is een één op één of duo training waarbij wij samen streven naar het beste resultaat. Voorafgaand aan de training zullen wij een kennismakingsgesprek aangaan waarbij de verwachtingen en doelen worden besproken. Onze personal training wordt gegeven in Utrecht.

Hiervandaan zullen wij gaan kijken of er een persoonlijk plan kan worden opgesteld en zullen wij samen de verdere afspraken in gaan plannen. Klik op de knop hiernaast om meer te lezen over onze personal training in Utrecht.

POWER BOOTCAMP©

Onze Power Bootcamp is de Bootcamp van Leidsche Rijn, Utrecht. In deze training gaan we hard aan de slag met ons krachtuithoudingsvermogen en conditie. Deze training is toegankelijk voor iedereen en iedereen is ook altijd welkom!

Wil je meer weten over onze Power Bootcamp? Klik op de knop hiernaast om de meer informatie te lezen of jouw gratis proefles te bemachtigen.

Hyrox trainingen

Onze HYROX-training in Utrecht is geschikt voor zowel gevorderde sporters als beginners, met een focus op resultaatgerichte fitnessdoelen. De groepsinstelling moedigt een gezonde competitie aan, wat extra motivatie biedt voor uw fitnessreis.

De HYROX-trainingssessies vinden plaats op een prachtige buitenlocatie in Leidsche Rijn, waardoor u in de frisse lucht kunt trainen. n.

Boek vandaag nog jouw gratis proefles en zet de eerste stap naar jouw eerste HYROX evenement.

ONLINE

ONLINE COACHING

Wij bieden ook begeleiding op afstand. Zo kunnen wij je voorzien van een voedingsplan en trainingsschema's om samen jouw doelen na te streven. Wij kunnen je helpen bij jouw krachtsport avontuur, maar ook bij het trainingstraject naar een Ironman.

Klik op de knop hiernaast om alle mogelijkheden te bekijken.

heb je nog vragen, Let's Talk.

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us