Tarieven

onze tarieven

Bij Bold Performance zijn onze tarieven open en zijn onze pakketten flexibel. Hieronder staan al onze diensten met een korte beschrijving per dienst hoe het in z’n werk gaat. Als je vragen hebt kan je die natuurlijk altijd bij ons kwijt. Onderaan de pagina vind je en contactformulier. Wanneer je deze invult zullen wij zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden. Let op dat onze reactie bij jou in de spambox kan belanden. 

Bootcamp abonnementen & Rittenkaarten

Hieronder zijn de tarieven weergegeven van zowel de bootcamp abonnementen als de rittenkaarten. Bij interesse in een abonnement, neem dan contact met ons op. Deze abonnementen verlopen via automatisch incasso en zullen via een contract worden afgesloten. De contracten zijn vanaf 6 maanden. Rittenkaarten kunnen online worden besteld en krijg je bij je eerst volgende training van de trainer.

Abonnementen (6 maanden)

Rittenkaarten

Personal training abonnementen

Hieronder vind je de tarieven voor personal training. De tarieven zijn per maand en per training. Bij het afsluiten van een pakket voor bijvoorbeeld twee maanden heb je recht op 8 trainingen. Dus ga je op vakantie en mis je hierdoor twee trainingen? Dan behoud je gewoon het recht op deze trainingen en verplaatsen we deze trainingen tot het eerst volgende geschikte moment.

Personaltraining | 1 training per week

Personaltraining | 2 trainingen per week

DUO Personaltraining | 1 training per week

DUO Personaltraining | 2 trainingen per week

€440,-

per maand, per persoon.

€400,-

per maand, per persoon.

€376,-

per maand, per persoon.

1- op 1 Prestatie begeleiding

Hieronder vind je de tarieven voor pakketten van de sport- en prestatiebegeleiding. De tarieven zijn voor het hele pakket. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op de pagina van de Sportpsychologe. 

€299,99

€449,99

€699,99

Sportpsycholoog op de club

Heb je interesse in dienst bij jou op de vereniging of op de club. Onze sportpsychologe komt bij jullie langs en biedt zowel workshops als spelerbegeleiding. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of klik hier.

Heb je vragen? neem dan contact met ons op.

Ons telefoonnummer

+31 06 33889905

Contact e-mailadres

contact@boldperformance.nl

Let op!

Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.