Sportpsycholoog Hockey

Samen vooruit!

Op zoek naar een sportpsycholoog in het hockey? Dan zit je hier goed!

Om prestaties te kunnen leveren is het belangrijk dat alles op orde is. Hier hoort ook het mentale stuk bij. Als sportpsycholoog zijn wij ervan overtuigd dat aandacht voor mentale vaardigheden zowel de sportieve als algemene ontwikkeling van een sporter bevorderd. Op deze manier wordt er bijgedragen aan een optimale prestatie waardoor net dat verschil gemaakt kan worden!

Door onze ervaring in het hockey zijn wij de juiste match als jij zelf hockeyer bent. Onze sportpsycholoog heeft zelf hockeyervaring en vele hockeyers zijn je voor gegaan! 

Wij geloven dat presteren samen gaat met plezier en een sterke mentale basis. Onze wetenschappelijke kennis vanuit de Sport- en Prestatiepsychologie zetten we dan ook om in praktische handvatten voor sporters en presteerders. Op zoek naar een sportpsycholoog in het hockey, dan zit je hier goed!

Onze sportpsycholoog werkt met zowel jeugdspelers als senioren. 
Daarnaast kan de begeleiding zowel online, op locatie, of bij jou op de hockeyclub. 

Wat kunnen we voor je doen?

 • 1-op-1 begeleiding 
  Samen met een sportpsycholoog werken aan jouw hulpvraag en tot een hoger niveau komen. Kies voor een basis, premium of gold pakket. 
 • Workshops en teamsessies 
  Bekijk ons aanbod aan workshops en teamsessies. Heb je een  specifieke hulpvraag? Neem contact op met onze sportpsycholoog, dan kijken we naar een sessie op maat. 
Marije Kuiper Sportpsycholoog Hockeyclub Amsterdam AHBC - Bold Performance - Mentaal - Presteren
Marije Kuiper Msc

Eigenaar / Sportpsycholoog

Workshops en teamsessies

Tarieven voor workshops en teamsessies zijn 300 exclusief btw. Hierbij gaan we uit van een sessie van +/- een uur. 

Onze sportpsycholoog zal hierbij wetenschappelijke kennis vertalen naar jouw sportpraktijk met een interactieve en persoonlijke touch. 

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te lezen!

1-op-1 begeleiding

Basic pakket

€299,99

premium pakket

€499,99

gold pakket

€699,99

Liever eerst een kennismakingsgesprek met onze sportpsycholoog om te kijken of het wat voor je is? 

Dat kan! Plan nu een losse intake voor €60

eerdere samenwerkingen

Bekijk hier een aantal bedrijven en sportclubs waar wij momenteel mee  samenwerken of mee samengewerkt hebben. 

Ervaringen

Jeugdspeler AH&BC
5/5

De afgelopen gesprekken waren voor mij heel helpend. Ik heb tijdens de gesprekken veel geleerd over waar ik in kan verbeteren en wat mijn sterke punten zijn. Hierdoor kon ik op het veld en buiten het veld een betere versie van mezelf laten zien.  

Jeugdspeler AH&BC
5/5

Ik legde de lat voor mezelf altijd heel erg hoog misschien soms wel te hoog…
Als ik niet voldeed aan het beeld dat ik mezelf oplegde werd ik verdrietig en soms zelfs onzeker. Marije luisterde naar mij, gaf mij rust en gaf mij tips hoe ik met mijn onzekerheden om moest gaan. Door haar ben ik weer gaan spelen zonder na te denken wat mijn hockey echt ten goede kwam. Ik ben als mens en speler gegroeid door de gesprekken en daar ben ik je dankbaar voor. 

Thomas Immink - Hoofd Jeugdopleding AH&BC
5/5

Op hockeyclub Amsterdam zetten we Marije op verschillende manieren in. Denk aan spelerbegeleiding, trainer ontwikkeling en een mentale leerlijn in de jeugdopleiding. Het werken met Marije is heel fijn door haar betrouwbaarheid. Ze is integer en heeft veel kennis van zaken. 

heb je interesse? Let's Talk.

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us