Sportpsycholoog
Amsterdamsche Hockey club (AHBC)

Mentale begeleiding op de hockeyclub

Sinds 2021 werken wij samen met de Amsterdamsche Hockey Club. Als hockeyclub wil je aandacht besteden aan zowel het technische, tactische, fysieke en mentale stuk van presteren. Hierbij zorgen wij voor het stukje mentaal. 

Dit doen wij door middel van:

 • spelerbegeleiding
 • trainerbegeleiding aan de hand van 1-op-1 begeleiding en workshops
 • teamsessies op maat 
 • mentale kennisvideo’s 
 • mentale leerlijn 

Wij geloven dat presteren samen gaat met plezier en een sterke mentale basis. Onze wetenschappelijke kennis vanuit de Sport- en Prestatiepsychologie zetten we dan ook om in praktische handvatten voor sporters en presteerders. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor mentale vaardigheden zowel de sportieve als algemene ontwikkeling van een sporter bevorderd. Op deze manier wordt er bijgedragen aan een optimale prestatie waardoor net dat verschil gemaakt kan worden!

Op zoek naar een sportpsycholoog voor jouw sportvereniging? Dan zit je hier goed! Onze sportpsycholoog werkt met zowel jeugdspelers als senioren. 

Er zijn meerdere vormen van samenwerking mogelijk. Meer weten? Neem contact op! 

Wat kunnen we voor je doen?

 • 1-op-1 begeleiding 
  Samen met een sportpsycholoog werken aan jouw hulpvraag en tot een hoger niveau komen. Kies voor een basis, premium of gold pakket. 
 • Workshops en teamsessies 
  Bekijk ons aanbod aan workshops en teamsessies. Heb je een  specifieke hulpvraag? Neem contact op met onze sportpsycholoog, dan kijken we naar een sessie op maat. 
 • Advies op clubniveau 
  Wij zijn ervan overtuigd dat met weinig middelen al veel mogelijk is. Wil je als club advies inwinnen? Neem contact op voor de mogelijkheden. 
Marije Kuiper Sportpsycholoog Hockeyclub Amsterdam AHBC - Bold Performance - Mentaal - Presteren
Marije Kuiper Msc

Eigenaar / Sportpsycholoog

Workshops en teamsessies

Tarieven voor workshops en teamsessies zijn 300 exclusief btw. Hierbij gaan we uit van een sessie van +/- een uur. 

Onze sportpsycholoog zal hierbij wetenschappelijke kennis vertalen naar jouw sportpraktijk met een interactieve en persoonlijke touch. 

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te lezen!

eerdere samenwerkingen

Bekijk hier een aantal bedrijven en sportclubs waar wij momenteel mee  samenwerken of mee samengewerkt hebben. 

Ervaringen

Jeugdspeler AH&BC
5/5

De afgelopen gesprekken waren voor mij heel helpend. Ik heb tijdens de gesprekken veel geleerd over waar ik in kan verbeteren en wat mijn sterke punten zijn. Hierdoor kon ik op het veld en buiten het veld een betere versie van mezelf laten zien.  

Jeugdspeler AH&BC
5/5

Ik legde de lat voor mezelf altijd heel erg hoog misschien soms wel te hoog…
Als ik niet voldeed aan het beeld dat ik mezelf oplegde werd ik verdrietig en soms zelfs onzeker. Marije luisterde naar mij, gaf mij rust en gaf mij tips hoe ik met mijn onzekerheden om moest gaan. Door haar ben ik weer gaan spelen zonder na te denken wat mijn hockey echt ten goede kwam. Ik ben als mens en speler gegroeid door de gesprekken en daar ben ik je dankbaar voor. 

Thomas Immink - Hoofd Jeugdopleding AH&BC
5/5

Op hockeyclub Amsterdam zetten we Marije op verschillende manieren in. Denk aan spelerbegeleiding, trainer ontwikkeling en een mentale leerlijn in de jeugdopleiding. Het werken met Marije is heel fijn door haar betrouwbaarheid. Ze is integer en heeft veel kennis van zaken. 

heb je interesse? Let's Talk.

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us