Sportklimaat

maak het verschil

Op bijna alle sportclubs en verenigingen wordt er veel aandacht besteed aan technische, tactische en fysieke trainingen om de sporters zo goed mogelijk op te leiden. Hoewel deze trainingen van groot belang zijn om prestaties te kunnen leveren geloven wij dat ook mentale vaardigheden hierin een belangrijke rol kunnen spelen. 

Wanneer er aandacht wordt besteed aan mentale vaardigheden kan zowel de sportieve als de algemene ontwikkeling van de spelers ondersteund worden. Daarnaast draagt het bij aan de optimale prestatie waardoor jullie als club of team net dat verschil te kunnen maken!

De uitdaging is om dit zo goed mogelijk in de praktijk te verwerken. Hier kunnen we samen stappen in gaan zetten! Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw club of vereniging kunnen betekenen.

Bold Performance Marije
Marije Kuiper Msc

Eigenaar / Sportpsycholoog

“The doors will be opened to those who are bold enough to knock.”
Tony Gaskins

Thema's

Voorbeelden van mentale vaardigheden die voorkomen in een sportomgeving

Motto

Wij geloven dat presteren samen gaat met plezier en een sterke mentale basis. 


Samen werken aan een beter sportklimaat? Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Hoe gaan we te werk?

games, children, victory-943458.jpg

Afhankelijk van hoe de club of vereniging eruit ziet zullen we een plan van aanpak maken. Onderstaande stappen zullen doorlopen worden om tot het beste resultaat te komen.

Ervaringen

FC Utrecht Jeugdopleiding

Bold Performance FC Utrecht talentontwikkeling

Tijdens mijn afstuderen ben ik bij de jeugdopleiding van FC Utrecht bezig geweest om mentale vaardigheden in de talent-ontwikkelingsomgeving te implementeren. Hierbij was het vooral belangrijk om de huidige kennis in de dagelijkse praktijk terug te laten komen. 

AHBC Jeugdopleiding

Bold Performance AHBC talentontwikkeling

Bij hockeyclub Amsterdam zijn we momenteel bezig om een mentale leerlijn op te zetten waarbij mentale vaardigheden in de praktijk worden aangeleerd en toegepast. Daarnaast wordt de ontwikkeling van de spelers ondersteund door middel van individuele spelerbegeleiding. 

Heb je vragen? neem dan contact met ons op.

Ons telefoonnummer

+31 06 33889905

Contact e-mailadres

contact@boldperformance.nl

Let op!

Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.