Sport- en prestatie
begeleiding

OVER SPORT- EN PRESTATIEBEGELEIDING

Prestaties leveren is niet zomaar iets, fysieke inspanning is een must maar vaak zijn het de mentale vaardigheden die uiteindelijk het verschil maken! 

Deze 1 op 1 begeleiding richt zich op de factoren die invloed kunnen hebben op prestatie. Moet jij vaak belangrijke prestaties leveren op je werk, in je sport of in het dagelijks leven maar heb je het gevoel dat je hierbij niet het uiterste uit jezelf haalt? Dan is deze begeleiding misschien iets voor jou! Ook als je op hoog niveau presteert en jezelf verder wilt ontwikkelen op mentaal gebied is dit iets voor jou. 

In deze begeleiding staan thema’s als mindset, zelfvertrouwen, leiderschap, doelen stellen, focus, omgaan met druk, omgaan met tegenslagen, perfectionisme, spanning en meer centraal. In meerdere sessies kijken we samen wat jouw sterke punten en valkuilen zijn en waar jij op wilt focussen. Vervolgens stellen we een persoonlijk plan op om het uiterste uit jouw prestatie te halen. 

Functional training bootcamp bold performance utrecht leidische rijn haico Blom marije kuiper

HET TRAJECT

Tijdens een intake is er de ruimte om kennis te maken en kijken we samen of dit traject bij jou past en waar jouw behoeftes liggen. 

Samen maken we een analyse van jouw prestatiegedrag, zoals bijvoorbeeld wat jouw sterke punten en valkuilen zijn. Vervolgens bepalen we waar de focus op komt te liggen in het traject. 

Er wordt samen met jou een plan van aanpak opgesteld om naar jouw persoonlijke doelen toe te werken. 

In de 1 op 1 sessies is er 100% persoonlijke aandacht voor wat jij nodig hebt en werken we samen aan jouw ontwikkeling. 

Na afloop van het traject wordt er geëvalueerd. Hierin bekijken we of de vooraf opgestelde doelen zijn behaald en of je nog verder wilt ontwikkelen. Verder gaan we na wat er goed is gegaan en wat er misschien anders had gekund zodat jij in de toekomst het optimale uit jezelf kan halen!

VOORBEELDEN VAN HULPVRAGEN

1. Op de training gaat het altijd goed, maar tijdens wedstrijden lukt het me niet om te presteren. Hoe kan ik hiermee omgaan?

2. Ik laat me vaak uit het veld slaan door tegenslagen, ik vind het moeilijk om dan weer motivatie te vinden om door te gaan. 

3. Voordat ik een prestatie moet leveren raak ik erg afgeleid door de spanning, hierdoor lukt het me niet meer om te focussen op wat ik moet doen. 

4. Ik wil graag meer ontdekken over wat ik wil buiten de prestaties om.

KORTOM

Heb je interesse, maar weet je niet zeker of het bij je past? Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten!

Paketten

Brons

€199,99

Zilver

€349,99

Goud

€499,99