Massage

herstel begint hier.

Ben jij een sporter of heb jij simpelweg behoefte aan (sport)massage aan huis? Dan zit je hier op de juist plek. Hieronder hebben wij onze behandelingen kort toegelicht.

RECOVERY+ ©

Wat is Sportmassage?
Je hebt vast wel eens van het begrip gehoord: de sportmassage. De naam zegt het al, dit is een massage gericht op mensen die vaak sporten en baat hebben bij een voorspoedig spierherstel. Maar waarin verschilt een sportmassage nu precies van een reguliere massage? En is het ook aan te raden voor niet-sporters?

Waarom onze Recovery + behandeling?
De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.

Waar vinden de behandelingen plaats?
Wij voeren de massage bij jou thuis uit. Het enige wat wij nodig hebben is een plek om de massagetafel uit te klappen en beetje loopruimte zou ook fijn zijn.