SPORTPSYCHOLOOG

maak het verschil

Wil jij beter presteren? Dan zit je hier goed! Wij bieden sportpsychologische hulp voor sporters, trainers en teams. 

Wij geloven dat presteren samen gaat met plezier en een sterke mentale basis. Onze wetenschappelijke kennis vanuit de Sport- en Prestatiepsychologie zetten we dan ook om in praktische handvatten voor sporters en presteerders. Ben je op zoek naar een sportpsycholoog dan is dit het juiste adres!

Samen met onze sportpsycholoog kun je werken aan jouw optimale prestatie! 

Onze sportpsycholoog werkt met zowel jeugdspelers als met senioren. Daarnaast kan de begeleiding zowel online als op locatie. 

Samenwerken?  Wij werken graag samen aan jouw doelen. Dit doen we door middel van 1-op-1 begeleiding of workshops. Lees hieronder meer.

Marije Kuiper Sportpsycholoog Hockeyclub Amsterdam AHBC - Bold Performance - Mentaal - Presteren
Marije Kuiper Msc

Eigenaar / Sportpsycholoog

In mijn studie Sport- en Prestatiepsychologie heb ik een hoop kennis opgedaan over de mentale factoren van presteren. Deze kennis in de praktijk brengen is wat ik het liefste doe. In mijn werk probeer ik sporters, sportteams, trainers of andere presteerders zo goed mogelijk te begeleiden zodat zij lekker in hun vel zitten en optimaal kunnen presteren.

1-op-1 begeleiding

VOOR PRESTEERDERS

Deze 1 op 1 begeleiding richt zich op de factoren die invloed kunnen hebben op prestatie.

Moet jij vaak belangrijke prestaties leveren op je werk, in je sport of in het dagelijks leven maar heb je het gevoel dat je hierbij niet het uiterste uit jezelf haalt? Dan is deze begeleiding iets voor jou! 

Samen met onze sportpsycholoog kijken we in meerdere sessies waar jij tegenaan loopt en waar jij op wilt focussen. Vervolgens stellen we een persoonlijk plan op om het uiterste uit jouw prestatie te halen.

VOOR TRAINERS

Als je wilt dat jouw spelers blijven ontwikkelen is het net zo belangrijk om als trainer te blijven leren.

In de 1-op-1 begeleiding voor trainers bieden wij kennis en praktische tools om als trainer het beste uit je spelers te halen. De focus kan bijvoorbeeld liggen op het  sportklimaat, verschillende coachingsstijlen en de invloed van mentale thema’s op het presteren. Samen gaan we op zoek naar jouw hulpvraag en maken hiervoor een passend plan van aanpak.

Workshops

Loop je als team of club tegen bepaalde thema’s aan waar jullie graag wat meer over zouden weten? In onze workshops bespreken we de meest recente kennis over mentale thema’s en de invloed hiervan op het presteren. Wat is de invloed van mindset op je ontwikkeling bijvoorbeeld? Of hoe kan je het beste omgaan met tegenslagen? 

Klik hieronder voor de workshops die we aanbieden. 

Paketten en tarieven

Basic

€299,99

Premium

€499,99

Gold

€699,99

Samenwerkingen

Bekijk hier een aantal bedrijven en sportclubs waar wij momenteel mee  samenwerken of mee samengewerkt hebben. 

Ervaringen

Jeugdspeler AH&BC
5/5

De afgelopen gesprekken waren voor mij heel helpend. Ik heb tijdens de gesprekken veel geleerd over waar ik in kan verbeteren en wat mijn sterke punten zijn. Hierdoor kon ik op het veld en buiten het veld een betere versie van mezelf laten zien.  

Jeugdspeler AH&BC
5/5

Ik legde de lat voor mezelf altijd heel erg hoog misschien soms wel te hoog…
Als ik niet voldeed aan het beeld dat ik mezelf oplegde werd ik verdrietig en soms zelfs onzeker. Marije luisterde naar mij, gaf mij rust en gaf mij tips hoe ik met mijn onzekerheden om moest gaan. Door haar ben ik weer gaan spelen zonder na te denken wat mijn hockey echt ten goede kwam. Ik ben als mens en speler gegroeid door de gesprekken en daar ben ik je dankbaar voor. 

Thomas Immink - Hoofd Jeugdopleding AH&BC
5/5

Op hockeyclub Amsterdam zetten we Marije op verschillende manieren in. Denk aan spelerbegeleiding, trainer ontwikkeling en een mentale leerlijn in de jeugdopleiding. Het werken met Marije is heel fijn door haar betrouwbaarheid. Ze is integer en heeft veel kennis van zaken. 

Interesse om samen te werken of meer weten?

Ons telefoonnummer

+31 06 33889905

Contact e-mailadres

contact@boldperformance.nl

Let op!

Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.