Prestatie Begeleiding

maak het verschil

Om prestaties te kunnen leveren is het belangrijk dat alles op orde is. Hier hoort ook het mentale stuk bij. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer er aandacht wordt besteed aan mentale vaardigheden zowel de sportieve als algemene ontwikkeling van een sporter ondersteund wordt. Op deze manier wordt er bijgedragen aan een optimale prestatie waardoor net dat verschil gemaakt kan worden!

Wij geloven dat presteren samen gaat met plezier en een sterke mentale basis. Onze wetenschappelijke kennis vanuit de Sport- en Prestatiepsychologie zetten we dan ook om in praktische handvatten voor sporters en presteerders.

Samenwerken?  Wij werken graag samen aan jouw doelen. Dit doen we door middel van 1-op-1 begeleiding of workshops. Lees hieronder meer.

Bold Performance Marije
Marije Kuiper Msc

Eigenaar / Sportpsycholoog

In mijn studie Sport- en Prestatiepsychologie heb ik een hoop kennis opgedaan over de mentale factoren van presteren. Deze kennis in de praktijk brengen is wat ik het liefste doe. In mijn werk probeer ik sporters, sportteams, trainers of andere presteerders zo goed mogelijk te begeleiden zodat zij lekker in hun vel zitten en optimaal kunnen presteren.

1-op-1 begeleiding

VOOR PRESTEERDERS

Deze 1 op 1 begeleiding richt zich op de factoren die invloed kunnen hebben op prestatie.

Moet jij vaak belangrijke prestaties leveren op je werk, in je sport of in het dagelijks leven maar heb je het gevoel dat je hierbij niet het uiterste uit jezelf haalt? Dan is deze begeleiding iets voor jou! 

In de begeleiding staan thema’s als mindset,  leiderschap, doelen stellen, omgaan met druk, omgaan met tegenslagen en meer centraal. In meerdere sessies kijken we samen wat jouw sterke punten en valkuilen zijn en waar jij op wilt focussen. Vervolgens stellen we een persoonlijk plan op om het uiterste uit jouw prestatie te halen.

VOOR TRAINERS

Als je wilt dat jouw spelers blijven ontwikkelen is het net zo belangrijk om als trainer te blijven leren.

In de 1-op-1 begeleiding voor trainers bieden wij kennis en praktische tools om als trainer het beste uit je spelers te halen. De focus kan bijvoorbeeld liggen op het  sportklimaat, verschillende coachingsstijlen en de invloed van mentale thema’s op het presteren. Samen gaan we op zoek naar jouw hulpvraag en maken hiervoor een passend plan van aanpak.

Workshops

Loop je als team of club tegen bepaalde thema’s aan waar jullie graag wat meer over zouden weten? In onze workshops bespreken we de meest recente kennis over mentale thema’s en de invloed hiervan op het presteren. Wat is de invloed van mindset op je ontwikkeling bijvoorbeeld? Of hoe kan je het beste omgaan met tegenslagen? 

Klik hieronder voor de workshops die we aanbieden. 

Ervaringen

FC Utrecht Jeugdopleiding

Bold Performance FC Utrecht talentontwikkeling

Bij de jeugdopleiding van FC Utrecht zijn we bezig geweest om mentale vaardigheden in de talent-ontwikkelingsomgeving te implementeren. Hierbij was het vooral belangrijk om de huidige kennis in de dagelijkse praktijk terug te laten komen. 

AHBC Jeugdopleiding

Bold Performance AHBC talentontwikkeling

Bij hockeyclub Amsterdam zijn we momenteel bezig om een mentale leerlijn op te zetten waarbij mentale vaardigheden in de praktijk worden aangeleerd en toegepast. Daarnaast wordt de ontwikkeling van de spelers ondersteund door middel van individuele spelerbegeleiding. 

Interesse om samen te werken of meer weten?

Ons telefoonnummer

+31 06 33889905

Contact e-mailadres

contact@boldperformance.nl

Let op!

Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.