Personal coaching

het is tijd om te beginnen!

Personal training in Leidsche Rijn, Utrecht bij Boldperformance.nl is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijke aanpak voor hun gezondheid en fitness. Onze ervaren trainers werken met jou aan een op jouw specifieke doelen en wensen afgestemd trainingsprogramma.

Of je nu wilt afvallen, kracht opbouwen of gewoon een gezonde levensstijl wilt behouden, onze trainers zorgen ervoor dat jij jouw doelen behaalt. Onze personal training sessies zijn flexibel en kunnen plaatsvinden in de sportschool of buiten in de natuur, waar jij je het meest comfortabel voelt.

Lees hieronder meer of neem gelijk contact met ons op om jouw doelen inzichtelijk te krijgen. Laten we samen werken aan jouw gezondheid en fitness doelen!

Outdoor POWERPT©

Ben je op zoek naar een frisse en uitdagende manier om jouw fitnessdoelen te bereiken? Kies voor Outdoor PowerPT© bij Boldperformance.nl! Onze ervaren trainers gaan met jou in de buurt aan de slag met een intensieve workout. 

Meld je nu aan voor onze outdoor PT sessies en ontdek de voordelen van buiten trainen voor jezelf. Onze trainers staan klaar om jou te begeleiden naar een gezondere en fittere levensstijl. Neem nu actie en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek met onze Strenght & Conditioning coach!

LOCATIE: Calisthenics-park Leeuwesteyn, BG, Groenewoudsedijk, 3528 BG Utrecht

Let op: Houdt je spambox in de gaten. Onze mails willen daar nog wel eens in terecht komen.

liever niet alleen? dan duo PT!

Dan kan je natuurlijk ook de Outdoor PowerPT samen volgen. Wil je samen met een vriend(in) of partner werken aan jullie gezondheid en fitness? Kies voor duo personal training bij Boldperformance.nl! Onze ervaren trainers helpen jullie om jullie doelen te bereiken, terwijl jullie elkaar motiveren en uitdagen.

Met duo personal training, profiteer je van de volgende voordelen:

 • Extra motivatie: samen trainen zorgt ervoor dat jullie elkaar aanmoedigen om door te gaan en hard te werken.
 • Gemakkelijker plannen: jullie kunnen elkaar helpen om trainingen in te plannen en te volhouden.
 • Kostenbesparing: deel de kosten van personal training en bespaar geld terwijl je aan jullie gezondheid werkt.

Onze trainers zijn gespecialiseerd in het creëren van een programma dat aansluit bij jullie individuele doelen en fitnessniveau. Of je nu wilt afvallen, kracht opbouwen of gewoon een gezonde levensstijl wilt behouden, wij helpen jullie om daar te komen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duo personal training opties en meld je vandaag nog aan voor een proefsessie. Laten we samen werken aan jullie gezondheid en fitness doelen!

Online POWERPT©

Ben jij opzoek naar de flexibiliteit en gemak van personal training, maar zonder de beperkingen van tijd en plaats? Kies voor online personal training bij Boldperformance.nl! 

Onze ervaren trainers bieden jou dezelfde kwaliteit van training en coaching, maar dan via een online platform. Met online personal training, profiteer je van de volgende voordelen: 
- Flexibiliteit: train wanneer en waar je maar wilt, zonder je aan tijds- of locatiebeperkingen te houden. 
- Gemak: geen reistijd of wachttijden, start meteen met je training. 
- Economisch voordeel: bespaar geld op reis- of lidmaatschapskosten en investeer in jouw gezondheid. 
- Mogelijkheid om op afstand te trainen: ongeacht waar je woont, je hebt toegang tot onze trainers. 

Onze trainers zijn gespecialiseerd in het creëren van een op jouw specifieke doelen en wensen afgestemd trainingsprogramma. Neem contact met ons op voor meer informatie en plan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. 

Laten we samen werken aan jouw gezondheid en fitness doelen, ongeacht waar je bent!"

heb je nog vragen, Let's Talk.

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us