onze trainingen

het is tijd om te beginnen!

Hieronder hebben wij ons aanbod in trainingen toegelicht. Zo zijn er 1- op 1 trainingen, duo trainingen en groepslessen beschikbaar. Tevens zijn onze producten kort toegelicht.

POWER BOOTCAMP©

Je gaat samen met de functional trainers de buitenlucht in om daar hard te werken aan een betere conditie. Ervaar de uitdaging maar bovenal ook het plezier van het werken aan je uithoudingsvermogen en kracht in de buitenlucht. Er zijn per les maximaal zes plekken beschikbaar dus vergeet niet tijdig te reserveren. Het startpunt is Calisthenics-park Leeuwesteyn (BG, Groenewoudsedijk, 3528 BG Utrecht)

Voor wie is deze functional training?
Iedereen is welkom, de oefeningen zijn aan te passen aan ieder niveau en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan trainen. Een redelijke basisconditie is een voordeel, maar niet noodzakelijk.

PRIJZEN
– Losse les voor €8.50
– 5 Rittenkaart voor €35
– 10 Rittenkaart voor €50

TRAININGSDAGEN: Maandag, Woensdag, Zondag. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Functional training bootcamp bold performance utrecht leidische rijn haico Blom marije kuiper
PERSONALTRAINING

Dit is een één op één training waarbij wij samen streven naar het beste resultaat. Voorafgaand aan de training zullen wij een kennismakingsgesprek aangaan waarbij de verwachtingen en doelen worden besproken. Hiervandaan zullen wij gaan kijken of er een persoonlijk plan kan worden opgesteld en zullen wij samen de verdere afspraken in gaan plannen.

Hoe kan ik een kennismakingsgesprek inplannen?
Door middel van het invullen en versturen van het contactformulier waarin jij jouw contactgegevens, doelen en wensen kenbaar maakt zal er contact met jouw opgenomen worden. Wij gaan kijken of er nog plekken vrij zijn bij onze Physical Performance coach om jou te voorzien van een optimale trainingservaring. Hiervandaan wordt er contact met jouw opgenomen en worden de afspraken ingepland. Is er geen plek? Dan is het mogelijk om jezelf op een wachtlijst te plaatsen.