power bootcamp
oog in al

Waarom de power bootcamp?

Je gaat samen met de bootcamp trainers de buitenlucht in om daar hard te werken aan een betere conditie. Ervaar de uitdaging maar bovenal ook het plezier van het werken aan je uithoudingsvermogen en kracht in de buitenlucht bij Oog in al. 

Effect van bootcamp op je lichaam
Bootcamp is dé manier om effectief te werken aan je fitheid. Het resultaat van deze trainingen is een betere conditie, een strakker lichaam, betere houding en meer kracht. Nog een bijkomend voordeel van bootcamp is dat je lekker buiten bent: je bent er letterlijk ‘even tussenuit’.

De perfecte manier om je hoofd helemaal leeg te maken en je te focussen op je lichaam en de omgeving en tegelijkertijd vitamine D van de zon binnen krijgen.

Klik hier en boek jouw gratis proefles!

Jouw trainer

Bold performance coach Haico Blom Strenght conditioning
Haico Blom

eigenaar / S&C Coach / Fysiotherapeut i.o.

“Whatever you can do, or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it.”
Johann Wolfgang von Goethe

Waarom Bold Performance?

  1. Resultaatgerichte Workouts: Onze Power Bootcamp biedt intensieve en doelgerichte workouts die je helpen om snel resultaten te behalen. We combineren cardio, krachttraining en functionele oefeningen om je uithoudingsvermogen te vergroten en je lichaam sterker te maken.

  2. Professionele Begeleiding: Bij BoldPerformance.nl geloven we in de kracht van professionele begeleiding. Onze ervaren trainers staan klaar om je te motiveren, je techniek te verbeteren en je te inspireren om het beste uit jezelf te halen.

3. Gezellige Groepssfeer: Onze Bootcamp in Oog in Al biedt niet alleen een geweldige workout, maar ook een gezellige groepssfeer waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten en samen kunt werken aan je fitnessdoelen.

4. Flexibiliteit: We begrijpen dat iedereen een druk leven leidt. Daarom bieden we flexibele lesroosters zodat je de Bootcamp in je schema kunt passen.

Wil je zelf ervaren wat onze Power Bootcamp in Oog in Al te bieden heeft? Boek vandaag nog een proefles bij BoldPerformance.nl en ontdek de voordelen van deze energieke en motiverende fitnesservaring! Bereid je voor om je grenzen te verleggen en de beste versie van jezelf te worden.

beoordeling van klanten!

Maaike Kerstens
5/5

Goede begeleiding bij uitdagende en gevarieerde bootcamplessen. Haico motiveert alle sporters en let goed op je houding. Zo is dat uurtje sporten superleuk!

Martijn Horstman
5/5

Ik was al een tijdje opzoek naar een aanvullende sport naast duursporten en aangezien een sportschool niks voor mij is kwam ik bij de bootcamp van Heico uit. Heico is een fijne trainer die bootcamp lessen geeft die je uitdagen. Denk dat hij zich ook onderscheid door uitgebreide warming-up en rekoefeningen na afloop. Daarnaast geeft hij veel aanwijzingen tussendoor om blessures te voorkomen. Ik merkte al snel vooruitgang doordat ik meer gewicht aan kan of oefeningen vol houd. De kleine groepen zorgen ook voor veel individuele aandacht!

Adriaan Kousemaker
5/5

Ik ben wekelijks aanwezig en geniet iedere keer weer! Haico en team hebben altijd een uitdagend programma. Voor ieder niveau zit er wel iets bij en je wordt heel goed geholpen. Na afloop voel ik me altijd super goed!

Onze pakketten en prijzen

Hieronder vind je de prijzen van de rittenkaarten en abonnementen

Met de enkele les kan je vrijblijvend een keer meedoen met de training. Dus ben je er nog niet uit of je onze groep wilt versterken na je gratis proefles. Dan is dit de perfecte keus voor jou!

Vind je het leuk, maar weet je nog niet helemaal zeker of dit echt jouw ideale trainingen zijn? Dan is de vijfrittenkaart wat voor jou! OP deze manier kan je komen wanneer je wilt binnen een periode van 6 maanden en kan je proeven of dit jouw Go To training word.

Vind je het leuk, maar weet je nog niet helemaal zeker of dit echt jouw ideale trainingen zijn? Dan is de tienrittenkaart wat voor jou! Op deze manier kan je komen wanneer je wilt binnen een periode van 6 maanden en kan je proeven of dit jouw Go To training word.

Met dit abonnement kan je voor 6 maanden lang iedere week bij ons trainen. Het abonnement is na de contracttermijn van 6 maanden maandelijks opzegbaar.

Met dit abonnement kan je voor 6 maanden lang iedere week bij ons trainen. Het abonnement is na de contracttermijn van 6 maanden maandelijks opzegbaar.

onze partners

Om onze diensten financieel ook aantrekkelijk te maken werken wij samen met de volgende partijen. Vraag dus ook even na op je werk wat er mogelijk is!

Bedrijfsfitness Nederland logo | Boldperformance.nl
One Fit logo | Bold Performance
Class pass logo | Bold Performance

Heb je vragen? neem dan contact met ons op.

Ons telefoonnummer

+31 06 33889905

Contact e-mailadres

contact@boldperformance.nl

Let op!

Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.