Workshops

Performance Workshops

Loop je als team of vereniging tegen bepaalde thema’s aan waar jullie graag wat meer over zouden weten? Dan zijn onze performance workshops wat voor jullie.

In onze performance workshops bespreken we de meest recente kennis over mentale thema’s en de invloed hiervan op het presteren. Wat is de invloed van mindset op je ontwikkeling bijvoorbeeld? Of hoe kan je het beste omgaan met tegenslagen? 

Onze performance workshops zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw team en zijn flexibel inzetbaar, of het nu gaat om een enkele training of een reeks performance workshops. Lees hier meer over de workshops die we aanbieden.

Master your mindset

Hoe je je als sporter en als mens ontwikkelt heeft alles te maken met mindset. Hoe ga je bijvoorbeeld om met tegenslagen en uitdagingen?

Gelukkig is mindset te trainen. In de mindset workshop zal je meer leren over verschillende soorten mindsets en handvatten meekrijgen om de juiste mindset te creëren.

Turn your setbacks into comebacks

Op weg naar een doel kan het nooit 100% goed gaan. Tegenslagen komen altijd om de hoek kijken, en dan is het belangrijk hoe je hier mee omgaat.

Gelukkig is er een hoop kennis over hoe je dit het beste kan aanpakken en ook over wat je vooral niet moet doen. In deze workshop delen wij de wetenschappelijke kennis en geven daarnaast praktische tips over hoe je het beste kan omgaan met tegenslagen.

Boost your confidence

Zelfvertrouwen kan je helpen om goed te presteren, maar het kan je ook zeker in de weg zitten!

Succesvolle sporters en mensen lijken vaak een killer confidence te hebben. Hoe kan je nou zorgen dat je zelfvertrouwen stabieler wordt en niet afhankelijk is van je prestaties? Goed nieuws, net als een techniek in de sport is ook je zelfvertrouwen gewoon te trainen.

In deze workshop gaan we na hoe zelfvertrouwen precies in elkaar zit, en hoe jij hier zelf invloed op hebt.

Workshop op maat

Heb je een specifiek probleem waar jullie tegen aan lopen, of is er een ander thema waar je graag meer over wilt weten?

Neem contact op, en dan kijken wij of er een passende workshop op maat te maken is. ​

Balance is key

Als je iets wilt bereiken dan is het belangrijk dat je af en toe stil staat bij wat daar voor nodig is. Vragen die je jezelf kan stellen zijn bijvoorbeeld; Waar kan ik nog beter in worden, welk gedrag hoort daarbij en welke leefstijl hoort daarbij?

In de sport noemen we dit zelfregulatie. Een moeilijk woord maar het betekent eigenlijk dat je zelf de baas bent over je eigen ontwikkeling. Jij maakt de juiste keuzes en doet wat er nodig is.

Wat zijn middelen die je kunnen helpen in jouw gedrag en leefstijl op weg naar het doel? En hoe houd je de juiste balans? In de Balance is Key workshop bespreken we dit uitgebreid en geven we tips over hoe je dit het beste kan aanpakken.

Goal Setting

Om te blijven groeien in wat je doet, is het belangrijk om doelen te stellen. Dit geldt voor je team, want je wilt samen ergens naartoe werken, maar ook voor alle individuen.

Maar hoe kan je het doelen stellen nou het beste toepassen in de dagelijkse praktijk? En wat voor soorten doelen zijn er allemaal, en welke techniek werkt het beste?

In deze workshop leggen we alle in-en-outs over doelen stellen uit, en oefenen we gelijk met het toepassen in de praktijk.

interesse in een van de workshops? neem dan contact met ons op.

Ons telefoonnummer

+31 06 33889905

Contact e-mailadres

contact@boldperformance.nl

Let op!

Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.