Wie zijn wij?

over bold performance

Welkom bij Bold Performance, waar wij geloven dat iedereen in staat is om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in de sport- en fitnesswereld. Wij bieden een breed scala aan diensten, van personal training tot groepslessen en van voedingsadvies tot mentale coaching. 

Onze missie is om mensen te helpen hun doelen te bereiken en een gezonde, actieve levensstijl te behouden. Personal training in Leidsche Rijn, Utrecht bij Boldperformance.nl is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijke aanpak voor hun gezondheid en fitness. Onze ervaren trainers werken met jou aan een op jouw specifieke doelen en wensen afgestemd trainingsprogramma of plan van aanpak.
Lees hieronder meer over ons.

onze missie

Onder behulp van onze experts willen wij cliënten zo goed mogelijk ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling. Hierbij streven we naar geluk, gezondheid en optimale prestaties!

Functional training bootcamp bold performance utrecht leidische rijn haico Blom marije kuiper

Meet The Team

Sport en prestatie begeleiding Functional training bootcamp bold performance utrecht leidische rijn haico Blom marije kuiper

MARIJE KUIPER | SPORTPSYCHOLOOG EN PERFORMANCE COACH​

Ik ben Marije Kuiper. Van jongs af aan ben ik al een sportliefhebber. Hierbij vind ik de fysieke tak van sport heel interessant maar ben ik er ook van overtuigd dat de mentale kant van groot belang is. In 2019 ben ik afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog. Hierna ben ik mij gaan specialiseren in de Sport-en Prestatiepsychologie. 

Mijn doel is om mensen te ondersteunen zodat ze het optimale uit zichzelf kunnen halen! Hiervoor bied ik twee verschillende programma’s aan; leefstijlcoaching en sport- en prestatie coaching. 

Zie jij het wel zitten om te werken aan een verbeterde leefstijl of jouw prestaties te verhogen? Klik dan hier of een van de twee coachingsprogramma’s misschien iets voor jou is!

“The doors will be opened to those who are bold enough to knock.” Tony Gaskins

HAICO BLOM | FYSIEK TRAINER EN LEEFSTIJLCOACH

Mijn naam is Haico Blom en ik ben zelf een fanatiek sporter in hart en nieren. Ik ben sport en bewegingscoördinator en mijn specialisatie is in voeding en fitness. 

Wat ik erg belangrijk vind is dat iedereen het beste uit zichzelf haalt om zijn of haar doel te bereiken en ik denk dat ik degene ben die jou hiermee kan helpen! Samen kunnen wij op een hele plezierige manier de samenwerking aan gaan die bij jou past om het allerbeste uit jezelf te halen. 

Samen gaan wij kijken wat jouw doel is en hoe wij dit doel samen gaan bereiken. Wij kijken naar jouw trainings- en voedingsvoorkeuren en daar wordt een passend plan op gemaakt.  

Ben je geïnteresseerd om samen met mij de weg naar jouw succes op sportief/mentaal vlak te bewandelen? Klik dan hier om te kijken naar de mogelijkheden die wij bieden als “Bold Performance Institute”.

“Whatever you can do, or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it.” Johann Wolfgang von Goethe

Functional training bootcamp bold performance utrecht leidische rijn haico Blom marije kuiper

Wij staan voor kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten en recreanten aandachtig worden ondersteund bij hun (sport)doelen. 

Daarom werken onze trainers en coaches op basis van EBP en blijven zij zichzelf ontwikkelen in de desbetreffende sector. Op deze manier komen zij niet voor verassingen te staan en kunnen wij iedereen begeleiden bij zijn doelen.

Wat je van ons kan verwachten

Get In Touch With Us!

Phone

+ 31 6 338 899 05

Email

contact@boldperformance.nl

Address

Wilde Rucolvliet 61, 3545CL, Utrecht

Send a message