online coaching

Over online coaching

Na het invullen van jouw intakeformulier krijg je binnen 24 uur te horen wat wij voor jou kunnen betekenen en of wij samen jouw doel of ambitie gaan nastreven. 

Hierna ontvang jij een gepersonaliseerd sport- en voedingsschema en houd jij ons wekelijks up to date via het vooraf afgesproken kanaal. Dit kan via e-mail, skype of teams. Wanneer nodig geven wij jou in deze contactmomenten extra handvatten of voeren wij aanpassingen door aan het verkregen schema om samen een duurzaam resultaat na te streven.

Hiernaast bieden wij een quick response service. Dit betekend dat wanneer jij tegen iets aanloopt wij jouw vraag binnen 24 uur zullen beantwoorden zodat dit de progressie niet in de weg komt te staan.

kortom:

Het traject

Na het invullen van jouw aanmeldingsformulier plannen wij samen een kennismakingsgesprek in waarin je uitleg krijgt over hoe wij jouw doelstelling gaan bereiken. Daarnaast bespreken we de voorkeuren en/of wensen die jij graag in jouw persoonlijk plan wilt hebben verwerkt.

Na het kennismakingsgesprek gaan wij direct aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke plan afgestemd op jouw ambities en doelstellingen. Dit plan kan je binnen 3 werkdagen in je mailbox verwachten.

Na het ontvangst van jouw plan van aanpak krijg je de mogelijkheid om deze door te nemen. Wanneer je graag dingen aangepast wilt hebben kan dat natuurlijk en voeren wij deze aan- en opmerkingen door in jouw plan. 

Wanneer je akkoord bent met het plan spreken wij een startdatum af en dat betekent dan ook dat het avontuur gaat beginnen.

Aan het eind van het traject bespreken we hoe het traject is ervaren. Deze evaluatie gaat twee kanten op waarbij ieder, zowel de trainer als de cliënt, bespreekt hoe zij deze weken hebben ervaren.

Daarnaast krijg je ook tips mee om jouw resultaat vast te houden en welke zaken je vast moet houden om progressie te kunnen blijven boeken.

Welk programma past bij jou?

€119,99

€144,99

€199,99