Online coaching

Over online coaching

Bold Performance biedt professionele online coaching aan voor mensen die hun prestaties willen verbeteren. Onze ervaren coaches werken met u aan uw persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid, fitness en mentale welzijn. Met onze online coaching kunt u vanuit het comfort van uw eigen huis werken aan uw fysieke en mentale fitheid.

Onze unieke aanpak combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met persoonlijke aandacht. We helpen u bij het opstellen van een plan dat bij u past en geven u de tools en middelen om uw doelen te bereiken. Onze coaches zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en feedback, zodat u op elk moment van de dag vooruitgang kunt boeken.

Onze online coaching is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Of u nu wilt afvallen, uw spiermassa wilt vergroten, of gewoon wilt werken aan uw algehele gezondheid, wij helpen u graag.

Probeer onze online coaching vandaag nog uit en ervaar de voordelen van professionele begeleiding bij het verbeteren van uw prestaties. Neem contact op met Bold Performance voor meer informatie of om direct te starten met uw coaching.

Hoe ziet z'n traject er nou uit?

Na het invullen van jouw aanmeldingsformulier plannen wij samen een kennismakingsgesprek in waarin je uitleg krijgt over hoe wij jouw doelstelling gaan bereiken. Daarnaast bespreken we de voorkeuren en/of wensen die jij graag in jouw persoonlijk plan wilt hebben verwerkt.

Na het kennismakingsgesprek gaan wij direct aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke plan afgestemd op jouw ambities en doelstellingen. Dit plan kan je binnen 3 werkdagen in je mailbox verwachten.

Na het ontvangst van jouw plan van aanpak krijg je de mogelijkheid om deze door te nemen. Wanneer je graag dingen aangepast wilt hebben kan dat natuurlijk en voeren wij deze aan- en opmerkingen door in jouw plan. 

Wanneer je akkoord bent met het plan spreken wij een startdatum af en dat betekent dan ook dat het avontuur gaat beginnen.

Aan het eind van het traject bespreken we hoe het traject is ervaren. Deze evaluatie gaat twee kanten op waarbij ieder, zowel de trainer als de cliënt, bespreekt hoe zij deze weken hebben ervaren.

Daarnaast krijg je ook tips mee om jouw resultaat vast te houden en welke zaken je vast moet houden om progressie te kunnen blijven boeken.

Welk programma past bij jou?

€250

€350

€450