Massage in NIeuwegein

INTRODUCTIE

Ontdek ultieme ontspanning en herstel met onze exclusieve massage in Nieuwegein. Bij Bold Performance begrijpen we dat ontspanning en herstel essentieel zijn voor topprestaties. Daarom bieden we een scala aan hoogwaardige massages, van ontspannend tot sportgericht. Bezoek onze pagina en leer meer over hoe onze massages jou kunnen helpen bij het beter presteren.

ARRANGEMENT

Recovery+

Onze Recovery+ treatment is een combinatie van de de sportmassage en de myofascial cupping. Dit samen zorgt voor een complete therapie die toeziet het bevorderen van het herstel en het losmaken van de spieren.

In deze 60 minuten zullen wij jouw pijnpunten onderhanden nemen en proberen wij een volledige fullbody massage uit te voeren. Wij bieden deze massage in Nieuwegein aan op verschillende locaties, namelijk:

– Gezondheidscentrum de Schans
– DeMIX Nieuwegein

Ben je geïnteresseerd in onze Recovery+ treatment? Vul dan het contact formulier in onderaan de pagina.

Sportmassage

Of je nu een fervente sporter bent of niet, sportmassage gaat diep en biedt verlichting. De misvatting dat sportmassage enkel voor atleten is, verdient correctie. Deze behandeling focust op klachten en zet intensieve technieken in. Sportmassage heeft een breed toepassingsgebied, van sportieve activiteiten tot stress en veeleisende arbeidssituaties. De essentie is het verminderen van vermoeidheid die direct volgt op fysieke inspanning, zij het van sport, stress of werk. Het bevordert de bloeddoorstroming in spierweefsel en drijft schadelijke stoffen uit. Ongeacht je levensstijl, biedt sportmassage verlichting.

In deze 40 minuten zullen wij jouw pijnpunten onderhanden nemen en proberen wij de vooraf afgesproken regio volledig te masseren. Wij bieden deze massage in Nieuwegein aan op verschillende locaties, namelijk:

– Gezondheidscentrum de Schans
– DeMIX Nieuwegein

Ben je geïnteresseerd in onze sportmassage? Vul dan het contact formulier in onderaan de pagina.

Myofascial cupping

Myofascial cupping is een behandelmethode om fascia soepeler te maken en pijn hiervan te verlichten. Bij myofascial cupping stimuleer je de bloedtoevoer naar bepaalde gebieden in het lichaam. Hierdoor komt er veel zuurstof in die delen, waardoor spierweefsel gemakkelijk kan oprekken.

Met cupping ontstaat er door het vacuümtrekken een zuigkracht op het lichaam. Bloed wordt naar een plek toegetrokken. Dit gebeurt ook als je gewond bent. Dan gaat bloed naar de wond of kneuzing om alles wat ‘kapot’ is te helpen herstellen. Bij cupping werkt dit hetzelfde. Bloed wordt naar een plek toegetrokken, waar herstel nodig is.

Door het myofascial cuppen, komt er een grote hoeveelheid zuurstofrijk bloed bij de juiste weefsels terecht, waar het een oppepper geeft en ‘celafval’ afvoert.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren.

In deze 40 minuten zullen wij jouw pijnpunten onderhanden nemen en proberen wij de vooraf afgesproken regio volledig te masseren. Wij bieden deze massage in Nieuwegein aan op verschillende locaties, namelijk:

– Gezondheidscentrum de Schans
– DeMIX Nieuwegein

Ben je geïnteresseerd in onze ontspanningsmassage? Vul dan het contact formulier in onderaan de pagina.

reserveer jouw massage

Onze massages vinden plaats in DeMIX Nieuwegein (Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein). Wanneer wij het contactformulier hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijke telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen!

Wanneer wij uw contactformulier hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.