leefstijlprogramma

het leefstijlprogramma

Wij bieden verschillende programma’s en trajecten aan, maar ook op maat gemaakte pakketten. Ieder programma of traject is altijd afgestemd op jouw behoeften en doelen.

1. waar we naar streven

Het leefstijlprogramma is opgesteld voor jouw fysieke doelen.

Tijdens het intake gesprek gaan wij jouw fysieke doelstelling op papier zetten. Vervolgens wordt er gekeken naar hoe wij duurzaam resultaat kunnen behalen zodat jij weer lekker in je vel komt en blijft zitten.

Waar wij naar gaan streven in het leefstijlprogramma?
Dat is jouw geluk en gezondheid.

Bold performance running
Bold Performance path

2. hoe wij jou gaan helpen

Het probleem met het stellen van doelen is dat er altijd ups en natuurlijk ook downs zijn. Ook met onze hulp is de weg van A naar B geen rechte lijn, maar dat is natuurlijk helemaal oké.

Wat belangrijk is bij het leefstijlprogramma is dat, ondanks dat er blokkades op de weg zijn, wij de juiste route blijven varen. In het leefstijlprogramma worden dan ook verschillende handvatten gegeven die het makkelijker maken je dieet en sportschema te volgen. Daarnaast heb je een wekelijks gesprek met ons om jouw voortgang en knelpunten te bespreken. 

3. het programma

Het programma is opgesteld aan de hand van jouw huidige fysieke gesteldheid. Wij maken gebruik van jouw leeftijd, lichaamsgewicht en lengte.

Aan de hand van deze waarden bereiden gaan wij aan de slag met jouw leefstijlprogramma. In dit boekje, die jij natuurlijk via de mail en post gaat ontvangen, staan voorbeeld maaltijden, mentale tips en tricks, een trainingsschema en nog veel meer.

In onze videocalls bespreken wij jouw progressie en passen wij het programma aan waar nodig.

Bold performance leefstijl programma

€249,99

€274,99

€299,99