gepersonaliseerde schema's

onze gepersonaliseerde schema's

Heb jij een persoonlijk en specifiek doel die jij aan het nastreven dan ben jij op de juiste plek aangekomen! Ben jij echter een recreant die iets meer spiermassa wilt opbouwen, fitter wilt worden, gewicht wilt kwijtraken of wil jij gewoon lekker in je vel zitten? Dan zijn er ook goedkopere opties, namelijk de gestandaardiseerde schema’s.

Wat is een gepersonaliseerd schema?

Deze trainingsschema’s worden op maat gemaakt en zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen. Wij hebben de meeste ervaring in het opbouwen van spiermassa en het verliezen van overtollig vet. Echter is geen uitdaging ons te gek! Dus ben jij van plan om mee te doen aan een marathon, triatlon of wil jij jezelf klaarmaken voor de intaketesten van defensie dan zit je hier goed.

Nadat je jouw bestelling hebt voltooid ontvang je een mail met een aantal vragen. Vul deze zo secuur mogelijk in zodat wij het schema zo goed mogelijk in kunnen steken. Na het invullen van jouw vragenlijst kan jij jouw trainingsschema vijf werkdagen later in je mailbox verwachten.

onze mogelijkheden

€39,99

Dit is maar €4,99 per week!

€54,99

Dit is maar €4,58 per week!

€67,99

Dit is maar €4,25 per week!

Kom je er niet uit welk schema het best bij jou past? Vul dan het vragen formulier in. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.