ONZE TRAININGEN

TRAININGEN

Welkom bij Bold Performance, waar wij geloven in het versterken van lichaam en geest. Onze kern diensten zijn online coaching, personal training en Power Bootcamp die elk zijn ontworpen om u te helpen uw persoonlijke prestaties te verbeteren. Onze online coaching programma’s zijn ontworpen om u te helpen op afstand te werken aan uw doelen. Onze personal training programma’s zijn op maat gemaakt om uw unieke behoeften te voldoen en onze Power Bootcamp’s zijn ontworpen om u te helpen uw prestaties te verbeteren in een energieke groepssetting. Onze gekwalificeerde trainers staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken. Lees hieronder meer over de individuele diensten.

BEDRIJFS POWERBOOTCAMP©

Onze bedrijfsbootcamp is toegankelijk voor iedereen! Voordat wij de training komen geven vragen wij naar blessures of andere bijzonderheden waardoor wij een leuke training voor jullie in elkaar kunnen zetten.

Wij komen met de materialen naar jullie toe. Vervolgens kunnen wij met z’n allen een uurtje gaan vlammen. Klik op de knop hiernaast om de mogelijkheden te bespreken.

power pt©

Dit is een één op één of duo training waarbij wij samen streven naar het beste resultaat. Voorafgaand aan de training zullen wij een kennismakingsgesprek aangaan waarbij de verwachtingen en doelen worden besproken.

Hiervandaan zullen wij gaan kijken of er een persoonlijk plan kan worden opgesteld en zullen wij samen de verdere afspraken in gaan plannen. Klik op de knop hiernaast om een kennismakingsgesprek in te plannen.

ONLINE COACHING

Het is al meerdere mensen gelukt om hun lichaam te transformeren en beter in hun vel te zitten. Van de werkende ouder tot aan de wereld atleet. Wij kunnen je verder helpen doormiddel van online coaching.

Online coaching betekent je niet op vaste tijden ergens moet zijn om te trainen of dat je agenda vol komt te staan met afspraken waar je moet zijn. Dit houdt het flexibel en toegankelijk.

Wij zijn experts in spiermassa opbouwen, performance verbetering en vet verliezen. Je behaalt bij ons betere resultaten en houdt het langer vol, omdat het programma op jou is aangepast.

SCHEMA'S

TRAININGSSCHEMA'S

Wij bieden verschillende soorten trainingsschema's en periodisering aan. Klik op de knop 'meer informatie' om een trainingsschema te kiezen die bij jouw sport of doelstelling past.

Tevens maken wij ook een trainingsschema’s op maat. Klik op de knop hiernaast om alle mogelijkheden te bekijken.