POWER COmpetition

het is tijd om te beginnen!

Bold Performance biedt in Leidsche Rijn, Utrecht de unieke dienst Power Competition aan. Onze bootcamp is speciaal ontworpen om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. De professionele trainers zorgen voor een uitdagende en afwisselende workout, waardoor u sneller resultaten zult zien.

Onze Power Competition is geschikt voor de gevorderden sporters en is gericht op het verbeteren van uw kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Door de groepsinstelling wordt er een gezonde competitie aangemoedigd, waardoor u zich extra gemotiveerd zult voelen.

De Power Competition wordt gegeven in een prachtige buitenlocatie in Leidsche Rijn, waardoor u de trainingen in de frisse lucht kunt volgen. Dit maakt het nog leuker om aan uw fitnessdoelen te werken.

Door onze unieke aanpak en professionele trainers garanderen wij dat u snel resultaten zult zien. Schrijf u nu in voor onze Power Bootcamp in Leidsche Rijn en begin vandaag nog aan uw fitnessreis!

AMRAP POWER Competition©

Je gaat samen met de trainers de buitenlucht in om daar hard te werken aan een betere conditie. Ervaar de uitdaging maar bovenal ook het plezier van het werken aan je uithoudingsvermogen en kracht in de buitenlucht. Er zijn per les maximaal vier plekken beschikbaar dus vergeet niet tijdig te reserveren. Het startpunt is Calisthenics-park Leeuwesteyn (BG, Groenewoudsedijk, 3528 BG Utrecht)

Voor wie is deze functional training?

Onze trainingen zijn vanaf 16 jaar. Daarnaast is deze training ingericht op de gevorderde sporter of atleet. Deze training wordt onder AMRAP regels (as many reps as possible) uitgevoerd.

Dit is dus een zware training en een redelijke basis conditie en kennis van oefeningen is dus wel vereist.

PRIJZEN
– Losse les voor €10
– 5 Rittenkaart voor €45
– 10 Rittenkaart voor €75

TRAININGSDAGEN: Woensdag en bij voldoende animo Donderdag. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

waarom een AMRAP?

Ontdek de voordelen van AMRAP-training! AMRAP staat voor “As Many Rounds As Possible” en is een effectieve trainingsmethode waarbij je binnen een vastgestelde tijd zoveel mogelijk herhalingen van oefeningen uitvoert. Deze intensieve aanpak biedt talloze voordelen:

 • Efficiëntie: Krijg een complete workout in korte tijd, ideaal voor drukke schema’s.
 • Uitdaging: Daag jezelf fysiek en mentaal uit terwijl je naar persoonlijke records streeft.
 • Cardiovasculaire conditie: Verbeter je hartgezondheid en uithoudingsvermogen.
 • Kracht en uithoudingsvermogen: Bouw spieruithoudingsvermogen en kracht op.
 • Functionele fitness: Train natuurlijke bewegingspatronen voor dagelijkse activiteiten.
 • Tijdsdruk: Verhoog focus en efficiëntie tijdens je trainingen.

Of je nu een doorgewinterde of gevorderde sporter bent, AMRAP-training kan worden aangepast aan jouw niveau en doelen. Let wel op dat intensieve trainingen niet voor iedereen geschikt zijn. 

Klaar om je grenzen te verleggen? Ontdek de kracht van AMRAP!

heb je nog vragen, Let's Talk.

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us