Bold Blog sportpsychologie

BLOG

Sportpsychologie Blogs

Op deze pagina vind je alle blogs over sportpsychologie. Lees snel verder! 

Wanneer je moet presteren in de sport, op het werk, of in de entertainmentwereld komt hier vaak een hoop druk bij kijken wat kan leiden tot angst om te falen. Lees hier meer over hoe dit ontstaat en wat je kunt doen..

Hoe kan je nou zorgen dat je zelfvertrouwen stabieler wordt en niet afhankelijk is van je prestaties? Goed nieuws! Het blijkt dat zelfvertrouwen gewoon te trainen is! Lees hier 5 tips om je zelfvertrouwen te verhogen.

Je zelfcontrole is te trainen. Om verleidingen beter te kunnen weerstaan is het dus zaak om je zelfcontrole te verbeteren. Lees hier 5 tips die je hierbij kunnen helpen waardoor jij alle verleidingen aankan…

Sinds 2021 werken wij samen met de Amsterdamsche Hockeyclub voor het mentale stuk van de jeugdopleiding. Meer weten over hoe wij dit in de praktijk vormgeven? Lees hier alles over de samenwerking.. 

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van ons moderne leven, maar gelukkig zijn er talloze manieren waarop we kunnen leren om er beter mee om te gaan. Lees snel meer over wat jij kan doen…

Het leven is als een rit in een achtbaan, met hoogte- en dieptepunten die ons constant uitdagen en vormen. Tegenslagen zijn onvermijdelijk, maar het vermogen om veerkrachtig met ze om te gaan is gelukkig een vaardigheid die te trainen is.

Om alles uit je potentie te halen is het belangrijk dat sporters zich goed voelen. In deze blog waarom wij vinden dat iedere topclub een vast gezicht voor spelerbegeleiding zou moeten bieden. Lees snel meer in de blog… 

Wie schrijft de blogs?

Ik ben Marije Kuiper, Sport- en Prestatie Psycholoog bij Bold Performance. 

In mijn werk help ik sporters en presteerders om het beste uit de prestatie te halen. In eerste instantie door te zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, daarnaast ligt de focus op het aanleren van mentale vaardigheden die helpen bij een optimale prestatie. 

Meer weten? Of interesse in een 1-op-1 sessie of workshop?

Neem contact op of lees meer!

Marije Kuiper Sportpsycholoog Hockeyclub Amsterdam AHBC - Bold Performance - Mentaal - Presteren
Marije Kuiper Msc

Eigenaar / Sportpsycholoog

Wil je meer weten over onze diensten?

LET OP: Onze reacties willen nog wel eens in uw spambox terecht komen. Heb je binnen drie werkdagen geen reactie gehad? Neem dan zeker een kijkje in uw spam inbox.

  Contact Info

  Email Us

  contact@boldperformance.nl

  Call Us

  +31 (0)6 33889905

  Follow Us